Fondant caramélisé à la rhubarbe

Fondant caramélisé à la rhubarbe

4.7 122 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 30min
8 parts

Ingrediënten

  • 500 g de rhubarbe coupée en tronçons (2 cm)
  • 270 g de sucre en poudre
  • 160 g de beurre coupé en morceaux
  • 150 g de farine de blé
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 60 g de lait ribot
  • 4 œufs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Eiwitten 6.1 g
Calorieën 1685.8 kJ / 400.2 kcal
Vetten 20.1 g
Vezels 2.2 g
Koolhydraten 48.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...