Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 280 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 125 g de beurre froid, coupé en dés
- ½ c. à café de sel
- 1 saucisse de Morteau, et une grande quantité d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2923 kJ / 704 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 48 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Feuilleté comtois
1 Std. 5 Min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1 godz.
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1 godz. 15 min
Filet mignon en croûte
1 Std. 5 Min
Terrine de campagne
25h 15min
Saucisson brioché
2h 50min
Saucisson brioché de Lyon
3ωρ. 25 λεπτ.
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 min
Cake à la saucisse de Morteau
1 godz.
Friands au boudin blanc et échalotes
2 Std.
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55 min