Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 280 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 125 g de beurre froid, coupé en dés
- ½ c. à café de sel
- 1 saucisse de Morteau, et une grande quantité d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2923 kJ / 704 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 48 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake à la saucisse de Morteau
1h
Pâté en croûte
7h 45min
Quenelles de poisson au beurre blanc à l'estragon
1h 15min
Terrine de campagne
4 godz. 30 min
Pâté lorrain
15 godz. 30 min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55min
Terrine de campagne
25 Std. 15 Min
Saucisson brioché
2 godz. 50 min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1h
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Feuilleté comtois
1h 5min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min