Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de farine de blé
- 30 g de beurre, en morceaux
- 500 g de fumet de poisson (voir "Conseil(s)")
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 5920 kJ / 1430 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 117 g
- Verzadigd vet
- 70 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 617 mg
Alternatieve recepten
Cassolettes de saint-jacques
30 min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
15min
Sauce blanche
10min
Sauce choron
20min
Ravioles de volaille des Landes aux asperges blanches et morilles
2j 15 menit
Saumon sauce gribiche
35 min
Mini-feuilletés d’andouille et pomme, sauce au camembert
1h 25 min
Minifeuilletés aux escargots
50 min
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1h 30min
Sauce gribiche
15min
Terrine aux deux poissons
1h