Blanquette de ris de veau

Blanquette de ris de veau

3.3 24 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 50min
4 portions

Ingrediënten

  • 1700 g d'eau
  • 1 feuille de laurier
  • 1 branche de céleri branche coupée en tronçons
  • 100 g de poireau coupé en rondelles (1,5 cm)
  • 1 carotte coupée en rondelles (1,5 cm)
  • 2 c. à café de fond de veau déshydraté
  • 600 g de ris de veau
  • 700 g de champignons de Paris frais coupés en quatre
  • 90 g de beurre
  • 60 g de farine de blé
  • 100 g de crème liquide 35% m.g.
  • 2 jaunes d'œufs
  • 10 g d'huile de tournesol

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 portion

Natrium 230.5 mg
Eiwitten 32.5 g
Calorieën 2440 kJ / 587.3 kcal
Vetten 39.5 g
Vezels 5.8 g
Verzadigd vet 21 g
Koolhydraten 20 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...