![Blanquette de ris de veau Blanquette de ris de veau](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3438b98e-de54-4f4c-9606-5439e3764229/Derivates/15fc69aa-6c7f-44a3-a127-17f4e08b6b03.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1700 g d'eau
- 1 feuille de laurier
- 1 branche de céleri branche, coupée en tronçons
- 100 g de poireau, coupé en rondelles (1,5 cm)
- 1 carotte, coupée en rondelles (1,5 cm)
- 2 c. à café de fond de veau déshydraté
- 600 g de ris de veau
- 700 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 90 g de beurre
- 60 g de farine de blé
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 jaunes d'œufs
- 10 g d'huile de tournesol
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2440 kJ / 587.3 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 39.5 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 230.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche tressée aux cerises et zestes d'agrumes confits
5h
Crème brûlée allégée
3sa 15 dk
Fonds d'artichaut aux fruits de mer
50min
Gâteaux de semoule aux raisins
5h 15min
Crêpes suzette
2 Std. 15 Min
Monstres de purée de pommes de terre au four
2h 5min
Charlotte aux poires à l'ancienne
7 godz. 45 min
Joues de bœuf au cidre
3sa 15 dk
Poisson aux légumes vapeur et coquillages
1h 25min
Dos de cabillaud sous-vide, écrasé de pommes de terre
1 godz. 50 min
Sauté d'agneau aux légumes
45min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13 godz. 50 min