Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La béchamel
- 250 g de lait
- 25 g de beurre
- 25 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre blanc moulu
- ½ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
La pâte à choux et le montage
- 5 g de champignons noirs déshydratés
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre blanc moulu
- 1 pincée de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
- 450 g de foie gras de canard mi-cuit, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 841.1 kJ / 203.1 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 166.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trio d'éclairs façon sandwich
1h 45min
Cake glacé comme un vacherin aux bananes et framboises
2u. 40min
Tartelette sans cuisson, saumon et aneth
1h 15 min
Salade de crevettes aux pêches
1h
Mousse de tomate au basilic
3h 30min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1h 35 min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12 godz. 15 min
Verrine de saint-jacques au chou chinois
15min
Bavarois à la betterave et au saumon fumé
5h 20min
Verrines crabe, melon et mayonnaise aux herbes
30min
Verrine de ratatouille et gelée de tomate
2h 35 min
Frozen spritz
10 min