Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La béchamel
- 250 g de lait
- 25 g de beurre
- 25 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre blanc moulu
- ½ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
La pâte à choux et le montage
- 5 g de champignons noirs déshydratés
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre blanc moulu
- 1 pincée de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
- 450 g de foie gras de canard mi-cuit, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 841.1 kJ / 203.1 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 166.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1h 30min
Miniclub-sandwichs
1h 30min
Tarama maison, toasts de concombre
3 Std. 25 Min
Verrines crabe, melon et mayonnaise aux herbes
30 min
Rillettes de pétoncle
50min
Verrines de crème d'asperges
2h 35min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Mille-feuille de saumon fumé
3h 20min
Biscuits aux crevettes
35 min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Tartelette au foie gras
3h 30min
Eclairs au foie gras
3h 15min