Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La béchamel
- 250 g de lait
- 25 g de beurre
- 25 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre blanc moulu
- ½ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
La pâte à choux et le montage
- 5 g de champignons noirs déshydratés
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre blanc moulu
- 1 pincée de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
- 450 g de foie gras de canard mi-cuit, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 841.1 kJ / 203.1 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 166.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bœuf en croûte feuilletée
1 Std. 15 Min
Croustillant de sarrasin aux escargots, crème à l'ail
2 Std. 40 Min
Tomate-mozza revisitée
2 Std. 5 Min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1 Std. 20 Min
Tiramisu aux abricots et au miel
4 Std. 40 Min
Sapin de Noël apéro
1h
Cannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 godz. 15 min
Tartare de daurade à la vanille
1h 10min
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20 min
Avocat avec œuf et tartare de saumon
45 min
Verrines à l'italienne
3h 25min
Minirisottos safran et bacon, mousse de courgette
2 godz. 15 min