![Tarte à gros bords Tarte à gros bords](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/59ce09cce1c2298b288376311c729175/Derivates/1623ae96412e57e32e0e4c003e9eac92ebab9be1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème pâtissière
- 500 g de lait
- 50 g de farine de blé
- 2 œufs entiers
- 2 jaunes d'œufs
- 5 pincées de vanille en poudre
- 10 g de sucre vanillé maison
- 70 g de sucre en poudre
- 15 g de beurre doux, en morceaux
La pâte briochée
- 75 g de lait
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, type 55
- 1 pincée de sel
- 25 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 50 g de beurre demi-sel, ramolli
- farine de blé, pour fariner
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1407.1 kJ / 336.3 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 46.7 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 124.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte amandine aux poires
2h 30min
Sablés viennois
45 min
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3h 15min
Riz au lait gratiné aux pommes
1h
Cheesecake aux speculoos
1h
Tarte au sucre
3h 50min
Sapin de Noël aux lardons et au cheddar
1 godz. 15 min
Pommes de terre farcies façon raclette
35 min
Chausson à la confiture de prunes
1h
Magret de canard au maroilles et à la bière
30min
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1h 45min
Sauce au fromage
20 min