Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs à température ambiante
- 1 pincée de sel
- 70 g de chocolat noir, fondu
-
bonbons, pour la décoration
of œufs de Pâques en chocolat, pour la décoration
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 372.8 kJ / 89.1 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 2.1 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 24.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolats de Noël
1 Std.
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12 Std.
Sapin de Noël apéro
1 Std.
Bûche glacée chocolat et crème brûlée
4h
Bûche glacée tiramisu
8h 25min
Bûche salée au saumon
3u.
Paris-Brest
3u.
Vacherin express
12 godz. 15 min
Salade d'œufs dans un nid de Pâques croustillant
1 Std.
Bœuf en croûte feuilletée
1 Std. 15 Min
Dôme de fruits en gelée
3 Std. 20 Min
Mille-feuille vanille, caramel et noix de pécan
13h 10min