Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture
- 50 g de chorizo, détaillé en cubes (1 cm)
- 500 g d'eau
- 50 g de courgette, coupée en cubes (1 cm)
- 50 g de poivron rouge, coupé en cubes (1 cm)
La pâte à madeleine
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g d'amandes décortiquées
- 3 œufs
- 80 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 30 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel
- beurre, pour la plaque à madeleines
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 404.8 kJ / 96.7 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 86.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake chorizo-courgette
45 min.
Minicakes chorizo-feta
35min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 min.
Minicannelés au chorizo
12 Std.
Petits cakes courgette-chorizo
1h 5 min.
Cookies au chorizo et aux tomates séchées
50 min.
Gougères au curry
1h
Gougères au comté
45 min.
Miniscones au chorizo et au brebis basque
30min
Madeleines jambon-comté
1h 35min
Madeleine fourrée roquefort-lardons
25 min.
Cannelés au jambon
13h