Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 250 g de chocolat noir, en morceaux
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g. (dont 200 g très froids)
- 2 c. à soupe d'eau
- 3 jaunes d'œufs
- quelques gouttes d'extrait naturel d'amande amère
- 1 c. à soupe de mascarpone, très froid
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2050 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 41 g
Alternatieve recepten
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 godz. 20 min
Truffes à la crème de whisky
2 godz. 20 min
Pannacottas after eight
5 Std. 35 Min
Minipannacottas à la pistache
6 Std. 20 Min
Verrine chocolat au lait-cerise
2 godz. 10 min
Entremets ananas aux petits-beurre
3 godz. 15 min
Tiramisu citron vert et framboises
25 min
Moelleux coco et cœur coulant chocolat
2 Std. 30 Min
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45 Min
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Entremets façon tiramisu
5h
Délice pomme-speculoos
12 Std.