Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 250 g de chocolat noir, en morceaux
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g. (dont 200 g très froids)
- 2 c. à soupe d'eau
- 3 jaunes d'œufs
- quelques gouttes d'extrait naturel d'amande amère
- 1 c. à soupe de mascarpone, très froid
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2050 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 41 g
Alternatieve recepten
Tarte chocolat-noisette
1h 10min
Bavarois chocolat, caramel et fruits rouges
15 Std.
Bavarois pêche et fruits d'été
12 Std. 45 Min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4ωρ.
Caramel salé et mousse au chocolat
45 min
Entremets à la mousse de cassis
12ωρ.
Entremets aux 2 chocolats
2 godz. 15 min
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13 godz. 15 min
Bavarois poire-chocolat
14 Std. 30 Min
Gâteau chocolat-noisette
12ωρ.
Trianon
3h
Gâteau mousse au praliné
13ωρ.