Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 250 g de chocolat noir, en morceaux
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g. (dont 200 g très froids)
- 2 c. à soupe d'eau
- 3 jaunes d'œufs
- quelques gouttes d'extrait naturel d'amande amère
- 1 c. à soupe de mascarpone, très froid
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2050 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 41 g
Alternatieve recepten
Entremets ananas aux petits-beurre
3 godz. 15 min
Crémeux citron et framboises
2 godz. 30 min
Terrine en mousse de fruits
4h 30 min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20min
Tarte aux fraises et crème au citron
12 Std. 20 Min
Crème au praliné
2h 20min
Charlotte chocolat-coco
12h
Charlotte au café façon tiramisu
12h 45min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30 min
Pannacottas after eight
5 Std. 35 Min
Glace au caramel au beurre salé
14 godz.
Bavarois poire-chocolat
14 godz. 30 min