Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 30 g d'huile d'olive
- 1 gousse d'ail
- 400 g de lait
- 60 g de farine de blé
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 150 g de brie, coupé en morceaux
- 80 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour la plaque de four
- 12 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2249.2 kJ / 537.5 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 33.5 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 41.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55 min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1 godz. 5 min
Tourte au camembert
3 Std.
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 godz. 55 min
Croquette de brie de Meaux et jambon serrano
1h 20min
Feuilleté de poireau au camembert
55 min
Tarte au saint-nectaire
50min
Quiche andouille, pommes et camembert
1h 10min
Flammekueche au chèvre et oignon rouge
1 godz. 55 min
Croque monsieur à la tomate
1h
Feuilleté comtois
1 godz. 5 min
Croque-cake
50min