Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g d'échalotes
- 140 g de vin blanc
- 260 g de crème fraîche
- 3 œufs
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- beurre, pour le moule
- farine de blé, pour le moule et le plan de travail
- 1 pâte brisée maison
- 300 g de saint-nectaire, coupé en belles tranches
-
50
g de cerneaux de noix
of 50 g de pignons de pin - salade verte, pour le service (optioneel)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2834.9 kJ / 683.3 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 53.6 g
- Verzadigd vet
- 33.4 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 886 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45 Min
Gratin de pommes de terre, brocoli, comté et chorizo
55min
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1 Std.
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5min
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45 Min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 Min
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55min
Tourte au camembert
3 Std.
Tartine de chèvre frais, fèves, petits pois, lardons et œuf mollet
35 Min
Muffins courgette et saucisse farcis
40 Min
Flammekueche au chèvre et oignon rouge
1h 55min
Tarte à partager aux tomates, basilic, olives et chorizo
1h 5min