Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte levée
- 220 g de boisson végétale au riz
- 100 g de sucre en poudre
- 1 cube de levure boulangère fraîche (40 g)
- 500 g de farine à pâtisserie, et un peu pour le plan de travail
- 80 g de margarine végétalienne, coupée en morceaux
- 1 pincée de sel
La garniture
- 80 g de canneberges déshydratées (cranberries)
- 80 g de graines de pavot
- 70 g de sucre en poudre
- 40 g de semoule de blé dur fine
- 150 g de boisson végétale au riz
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1141.1 kJ / 272.2 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 44.8 g
- Vetten
- 7.3 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Raifort au coing
Geen beoordelingen
Gratin de crêpes à la farine de châtaigne
1h
Cake aux orties, pecorino et noisettes
1h
Conchas
2h
Mug cake vegan à la noix de coco
20min
Boulettes de seitan et sauce aux câpres
1h 15min
Galettes de panais à la coriandre et flocons d'avoine
40min
Triangles coco-amande
1h 15min
Lasagnes au tofu et au chou sans gluten
2h
Cheesecake au tofu soyeux
4h
Gâteau moelleux au pavot et au citron
40min
Gâteau de quinoa au chocolat
2 godz. 35 min