Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de salicornes
- 700 g d'eau, et un peu pour vaporiser les rondelles de pâte
- 475 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 10 g de fleur de sel
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 849.7 kJ / 200.4 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 34.3 g
- Vetten
- 4.3 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Focaccia au thym et huile d'olive
1 godz. 55 min
Chou farci au haddock
1 Std.
Mousse à l'abricot
2 Std.
Pizza aux 3 farines
1 godz. 35 min
Filet de truite du Grand Morin au vin d'Argenteuil, velours de cresson de Méréville - Eric Robert
Geen beoordelingen
Focaccia aux abricots
4u.
Focaccia au thym
3 Std.
Focaccias aux herbes
3h 45min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40 Min
Salade en verrines
15 Min
Tartelettes au raisin et gelée au gerwurztraminer
1 Std. 30 Min
Kougelhopf
2h 55min