Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 sardines fraîches en filets
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 12 feuilles de basilic frais
La tartinade de chèvre
- 30 g d'échalote
- 200 g de fromage de chèvre frais
- 2 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- ½ c. à café de poivre moulu
-
6
tranches de pain de campagne, toastées
of 12 tranches de baguette, toastées - 12 pétales de tomate confite, détaillées en petits dés
- 400 g d'eau
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches (persil, basilic, cerfeuil)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1424 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Chutney de poivrons au safran
55 Min
Moules à l'escabèche
24h
Moules marinières au gingembre
25 Min
Agneau de lait en camaïeu de verdure
2h 45 min
Coquillages à la fondue de poireaux
35 Min
Lapin à la citronnelle en papillote
1h 10 min
Ris d'agneau à la zamorana
50 Min
Moules à la bretonne
55 Min
Sardines à la corsica
50 Min
Craquelins garnis de brouillade aux crevettes
25 Min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1 Std. 15 Min
Cabillaud façon aïoli
1 Std.