Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 230 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 100 g de farine de blé complet
- 300 g de farine à pain, type Manitoba
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
- huile d'olive extra vierge, pour huiler
La garniture
- 1500 g d'eau
- 150 g de haricots verts frais, coupés en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de mozzarella, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de fromage crescenza (voir "Variante(s)")
- 10 g de lait
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- farine de blé complet, pour fariner
- 50 g de pesto de basilic (optioneel)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge (optioneel)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2106 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Macarons glacés mangue-orange
6 godz. 5 min
Focaccia au thym et huile d'olive
1 godz. 55 min
Terrine fromagère de polenta au poireau
5h 30min
Pain à la ricotta
3 Std.
Tarte fraîche aux légumes d'été, brousse aux herbes
1h 10min
Fougasse aux olives, tomates confites et scarmoza
2h 45min
Fougasse aux graines, courgette et oignons
40min
Taboulé de pois chiches
12h 15min
Focaccia poire et gorgonzola
2h 20min
Velouté de légumes et lentilles
1h
Tartelette courgette-brebis
50min
Sapin strudel
3h 30min