Fondant au chocolat sans gluten
TM6 TM5

Fondant au chocolat sans gluten

4.6 (28 beoordelingen)

Ingrediënten

  • huile végétale, pour les ramequins
  • 200 g de chocolat noir 52% de cacao, détaillé en morceaux
  • 200 g de crème de soja
  • 90 g de sucre de canne blond
  • 75 g de farine de noix de coco
  • 3 œufs
  • 8 pincées de noix de coco râpée

Voeding
per 1 pièce
Calorieën
1206 kJ / 289 kcal
Eiwitten
7.3 g
Koolhydraten
26.5 g
Vetten
15.8 g
Vezels
5.6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten