Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- huile végétale, pour le moule
- 150 g de farine de riz complet
- 2 œufs
- 100 g de sucre de canne complet non raffiné
-
110
g de margarine, bio de préférence, en morceaux
of 110 g de beurre doux, coupé en morceaux - 1 c. à soupe de poudre à lever sans gluten (1 sachet) (Voir "Conseil(s)")
-
d'écorce de citron confit ou d'orange (un peu)
(optioneel)
of 1 goutte d'huile essentielle de citron ou d'orange (optioneel)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 314 kJ / 75 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 4.1 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte Tatin sans gluten
1h 15min
Cookies sans gluten aux noisettes
35 min
Brioche sans gluten
2h 15min
Mix de farines sans gluten
5min
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35 min
Fondant sans gluten et sans lactose
35 min
Pain sans gluten aux fruits secs
2h 15min
Crumble sans gluten aux fruits rouges
45 min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30min
Pâte brisée sans gluten
5min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 godz. 10 min
Pâte à crêpes sans gluten
1 godz. 30 min