Cake aux marrons sans gluten

Cake aux marrons sans gluten

3.5 40 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
8 parts

Ingrediënten

  • 5 g d'huile neutre pour le moule
  • 4 œufs
  • 1 pincée de sel
  • 500 g de crème de marrons
  • 40 g de farine de châtaigne
  • 1 sachet de levure chimique sans gluten
  • 1 c. à café de bicarbonate de sodium
  • 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
  • le zeste d'½ citron jaune non traité râpé (voir "Conseil(s)")

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Eiwitten 4.5 g
Calorieën 1047.3 kJ / 248.3 kcal
Vetten 5.3 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 44.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...