Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
-
3
c. à café de levain de quinoa, type Lev'Quinoa
of 3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin - 10 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de riz
- 100 g de farine de châtaigne
- 1 c. à café de sel marin
- huile, pour le moule (optioneel)
- Voeding
- per 2 pièce
- Calorieën
- 7682 kJ / 1817 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 360 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Madeleines sans gluten
1h
Brioche sans gluten
2h 15min
Pâte brisée sans gluten
5 Min
Pain de mie sans gluten
1h 40min
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Pain sans gluten aux fruits secs
2h 15min
Pâte feuilletée sans gluten
15 min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2 Std. 30 Min
Pain sans gluten riz et soja
3 Std. 15 Min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3 Std. 15 Min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 Std. 10 Min
Pâte à crêpes sans gluten
1 Std. 30 Min