Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
-
3
c. à café de levain de quinoa, type Lev'Quinoa
of 3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin - 10 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de riz
- 100 g de farine de châtaigne
- 1 c. à café de sel marin
- huile, pour le moule (optioneel)
- Voeding
- per 2 pièce
- Calorieën
- 7682 kJ / 1817 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 360 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2 Std. 30 Min
Pâte brisée sans gluten
5min
Madeleines sans gluten
1 godz.
Pain sans gluten aux fruits secs
2 godz. 15 min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3h 15 min
Cookies sans gluten aux noisettes
35 min
Brioche sans gluten
2 godz. 15 min
Brioche sans gluten
3h 15 min
Pain de mie sans gluten
1 Std. 40 Min
Pain sans gluten riz et soja
3h 15 min
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35 min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min