Pain sans gluten à la châtaigne

Pain sans gluten à la châtaigne

3.1 14 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 2u. 30min
2 pièce

Ingrediënten

  • 500 g d'eau
  • 3 c. à café de levain de quinoa type Lev'Quinoa
    3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 400 g de farine de riz
  • 100 g de farine de châtaigne
  • 1 c. à café de sel marin
  • huile (optioneel) pour le moule

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 2 pièce

Eiwitten 37 g
Calorieën 7682 kJ / 1817 kcal
Vetten 15 g
Vezels 35 g
Koolhydraten 360 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...