Pain sans gluten à la châtaigne
TM5 TM6

Pain sans gluten à la châtaigne

3.2 (13 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 g d'eau
  • 3 c. à café de levain de quinoa, type Lev'Quinoa
    of 3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 400 g de farine de riz
  • 100 g de farine de châtaigne
  • 1 c. à café de sel marin
  • huile, pour le moule (optioneel)

Voeding
per 2 pièce
Calorieën
7682 kJ / 1817 kcal
Eiwitten
37 g
Koolhydraten
360 g
Vetten
15 g
Vezels
35 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten