Pain sans gluten au riz et sarrasin

Pain sans gluten au riz et sarrasin

3.7 58 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 2u. 30min
6 parts

Ingrediënten

  • 500 g d'eau
  • 3 c. à café de levain de quinoa type Lev'Quinoa
    3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 350 g de farine de riz
  • 150 g de farine de sarrasin
  • 1 c. à café de sel marin
  • huile (optioneel) pour le moule

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 part

Eiwitten 7.7 g
Calorieën 1269.5 kJ / 300.3 kcal
Vetten 2.2 g
Vezels 4.3 g
Koolhydraten 22 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...