Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
-
3
c. à café de levain de quinoa, type Lev'Quinoa
of 3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin - 10 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de farine de riz
- 150 g de farine de sarrasin
- 1 c. à café de sel marin
- huile, pour le moule
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1269.5 kJ / 300.3 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 2.2 g
- Vezels
- 4.3 g
Alternatieve recepten
Pain de mie sans gluten
1 Std. 40 Min
Pain sans gluten riz et soja
3 Std. 15 Min
Cookies sans gluten aux noisettes
35 min
Brioche sans gluten
2j 15 menit
Mix de farines sans gluten
5min
Madeleines sans gluten
1h
Pain sans gluten à la châtaigne
2h 30 min
Pain sans gluten aux fruits secs
2j 15 menit
Pâte brisée sans gluten
5min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10 min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3 Std. 15 Min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min