Pain sans gluten au riz et sarrasin
TM6 TM5

Pain sans gluten au riz et sarrasin

3.7 (51 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 g d'eau
  • 3 c. à café de levain de quinoa, type Lev'Quinoa
    of 3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 350 g de farine de riz
  • 150 g de farine de sarrasin
  • 1 c. à café de sel marin
  • huile, pour le moule

Voeding
per 1 part
Calorieën
1269.5 kJ / 300.3 kcal
Eiwitten
7.7 g
Koolhydraten
22 g
Vetten
2.2 g
Vezels
4.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten