Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à crumble
- 40 g d'amandes décortiquées entières
- 100 g de farine de riz
- 40 g de farine de noix de coco
- 30 g de sucre de canne complet non raffiné
- 40 g d'huile de noix de coco
- 40 g d'huile d'olive
La garniture
- 600 g de pommes, épluchées et coupées en quatre
- 600 g de poires, épluchées et coupées en quatre
-
150
g de framboises surgelées
of 150 g de fruits rouges variés surgelés - 20 g de sucre de canne complet non raffiné
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1874 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 54.3 g
- Vetten
- 18.5 g
- Vezels
- 11.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâte brisée sans gluten
5 Min
Blinis sans gluten
2h
Cookies sans gluten aux noisettes
35 Min
Moelleux au chocolat sans gluten
50 Min
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
2 Std. 15 Min
Brioche sans gluten
2 Std. 15 Min
Pâte sablée sans gluten
5 Min
Pain sans gluten à la châtaigne
2 Std. 30 Min
Tarte Tatin sans gluten
1 Std. 15 Min
Madeleines sans gluten
1 Std.
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 Std. 10 Min
Pâte à crêpes sans gluten
1 Std. 30 Min