Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à crumble
- 40 g d'amandes décortiquées entières
- 100 g de farine de riz
- 40 g de farine de noix de coco
- 30 g de sucre de canne complet non raffiné
- 40 g d'huile de noix de coco
- 40 g d'huile d'olive
La garniture
- 600 g de pommes, épluchées et coupées en quatre
- 600 g de poires, épluchées et coupées en quatre
-
150
g de framboises surgelées
of 150 g de fruits rouges variés surgelés - 20 g de sucre de canne complet non raffiné
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1874 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 54.3 g
- Vetten
- 18.5 g
- Vezels
- 11.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mix de farines sans gluten
5 min
Madeleines sans gluten
1h
Fondant au chocolat sans gluten
35 Min
Brioche sans gluten
2h 15 min
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
2h 15 min
Pâte brisée sans gluten
5 min
Cookies sans gluten aux noisettes
35 Min
Pain sans gluten aux fruits secs
2h 15 min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30min
Tarte Tatin sans gluten
1h 15min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min