Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 15 - 20 feuilles de basilic frais
- 1 gousse d'ail
- 30 g de pignons de pin
- 1 zeste de citron jaune non traité
- ½ c. à café de fleur de sel
- 30 g d'huile d'olive
- 1500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 80 g d'oignon rouge, coupé en deux
- 300 g d'asperges vertes, coupées en tronçons (réserver les têtes)
- 200 g de fèves surgelées
- 250 g de petits pois frais, ou surgelés
- 250 g de courgettes, coupées en cubes (2 cm)
- 150 g de petites pâtes sèches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 939 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 12.2 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe danoise aux pois cassés
1h
Soupe paysanne au lard
55min
Bouillon de légumes parfumé
45min
Soupe de lentilles vertes
35min
Soupe rustique
12h
Minestrone
45min
Soupe au pistou
40min
Soupe au pistou
40min
Soupe au pistou
1h 25min
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35min
Minestrone de légumes aux petites pâtes
55min
Soupe corse
13h 15min