Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oignon, coupé en quatre
- 620 g d'eau
- 500 g de blettes (côtes et feuilles séparées, hachées)
- 60 g d'huile d'olive, et 4 c. à soupe
- 50 g de pignons de pin
- 50 g de raisins secs
- sel
- poivre moulu
- 300 g de farine d'épeautre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1605 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Tourte aux blettes
13 Std.
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1 Std.
Farçou
2h 20 min
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1h 30min
Gratin de blettes
1 Std.
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40 min
Artichaut poivrade en barigoule
35 min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2h 50min
Tourte sucrée aux blettes
1h 30min
Cannelloni aux blettes
1 Std. 5 Min
Quenelles de blettes au four
1 Std. 5 Min
Gratin de blette au tofu soyeux
1 Std.