Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oignon, coupé en quatre
- 620 g d'eau
- 500 g de blettes (côtes et feuilles séparées, hachées)
- 60 g d'huile d'olive, et 4 c. à soupe
- 50 g de pignons de pin
- 50 g de raisins secs
- sel
- poivre moulu
- 300 g de farine d'épeautre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1605 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Fenouil à la parmesane
1 Std. 25 Min
Tourte aux blettes
13h
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Tourte sucrée aux blettes
1 Std. 30 Min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Cannelloni aux blettes
1h 5min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2h 50 min.
Gratin de blettes
1h
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5min
Farçou
2 godz. 20 min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40 min.