Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oignon, coupé en quatre
- 620 g d'eau
- 500 g de blettes (côtes et feuilles séparées, hachées)
- 60 g d'huile d'olive, et 4 c. à soupe
- 50 g de pignons de pin
- 50 g de raisins secs
- sel
- poivre moulu
- 300 g de farine d'épeautre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1605 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 Min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Farçou
2h 20min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Empanadas farcies aux blettes, choziro et poitrine fumée
1 Std. 15 Min
Gratin de blettes
1h
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55 Min
Tourte aux blettes
13 Std.
Tourte sucrée aux blettes
1h 30min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2h 50min
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1h 30min