Compatibele versies
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de brie de Nangis, coupé en gros morceaux
- 150 g de lait
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 90 g de croûtons
- 10 g de truffe, détaillée en brunoise fine
- ¼ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- 1 pincée de poivre, fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1458 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé glacé au Grand Marnier®
3 godz. 15 min
Mousse de chèvre frais, chair de crabe et avocat, sauce Passion
30 min
Tartare de daurade à la thaïe
1 godz. 15 min
Glace au parmesan
12h
Carpaccio de saint-jacques
45 min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2 godz. 35 min
Sabayon sucré
30 min
Menu light - Blinis au poisson fumé, pickles d'oignon rouge et chantilly au citron
2 godz.
Gravlax de canard aux agrumes
12 godz. 30 min
Saumon gravlax à la betterave
24h
Œufs basse température, artichauts et girolles
2 godz.
Velouté de châtaigne en cappuccino
45 min