Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g d'échalotes, pelées et coupées en quatre
- 1 gousse d'ail, pelée et coupée en quatre
- 200 g de vin blanc
- 1300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de pâtes sèches, type spaghetti à l'encre de seiche
- 1200 g de palourdes fraîches, dessablées
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 5 brins de persil frais, équeutés et ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1315 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 8 g
Alternatieve recepten
Bouillon thaï à la lotte, aux coques et au poivre vert
25min
Risotto aux coquillages et à la truffe
45min
Tartare de daurade à la thaïe
1 godz. 15 min
Tellines en persillade
1 godz. 30 min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 godz. 15 min
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35min
Ravioles de homard, sauce à la truffe
2 godz.
Linguine à l'encre de seiche aux fruits de mer
50min
Poulpe mariné
7 Std. 5 Min
Langouste au combava
55 min
Cabillaud façon aïoli
1 godz.
Risotto de saint-jacques aux algues
35min