Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- ½ c. à café de gros sel
- 700 g de fenouil, coupé en lamelles
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide légère
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de fromage à pâte molle à croûte lavée, type pont-l'évêque
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1419 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 27.3 g
- Vezels
- 5.8 g
Alternatieve recepten
Fenouil à la parmesane
1h 25min
Gratin de blettes
1h
Gratin de fenouil au chèvre
1 godz. 5 min
Tourte sucrée aux blettes
1h 30min
Tarte de Savoie au chou
1h 30min
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1h 10min
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Gratin de fenouil
35 Min
Poivron farci au risotto de romarin
1h 15 min
Fenouil à l'orientale
15min
Crumble tomate-fenouil
1h 15 min