Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- ½ c. à café de gros sel
- 700 g de fenouil, coupé en lamelles
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide légère
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de fromage à pâte molle à croûte lavée, type pont-l'évêque
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1419 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 27.3 g
- Vezels
- 5.8 g
Alternatieve recepten
Gratin d'aubergine au parmesan
1h 30min
Chou-fleur en soufflé
55min
Fenouil à la parmesane
1 Std. 25 Min
Carottes au cumin
35min
Gratin de fenouil au chèvre
1 Std. 5 Min
Gratin de chou-fleur, manchego et amandes
50 Min
Gratin de blettes
1hod.
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1 Std. 10 Min
Fenouil à l'orientale
15min
Gratin de fenouil
35min
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50 Min
Clafoutis aux épinards et aux pignons
1 Std. 10 Min