Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- ½ c. à café de gros sel
- 700 g de fenouil, coupé en lamelles
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide légère
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de fromage à pâte molle à croûte lavée, type pont-l'évêque
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1419 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 27.3 g
- Vezels
- 5.8 g
Alternatieve recepten
Gratin de fenouil au chèvre
1u. 5min
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Gratin de chou-fleur, manchego et amandes
50 Min
Fenouil à la parmesane
1h 25 min
Fenouil à l'orientale
15 Min
Chou-fleur à la tomate et aux anchois
1 Std. 10 Min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 Std.
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1 Std. 10 Min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 Std. 15 Min
Chou-fleur en soufflé
55 Min
Gratin de fenouil
35min
Gratin de blettes
1 Std.