Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- ½ c. à café de gros sel
- 700 g de fenouil, coupé en lamelles
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide légère
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de fromage à pâte molle à croûte lavée, type pont-l'évêque
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1419 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 27.3 g
- Vezels
- 5.8 g
Alternatieve recepten
Gratin d'aubergine au thon
40 min.
Fenouil à l'orientale
15 min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15 min.
Gratin de fenouil
35min
Carottes au cumin
35min
Gratin de blettes
1h
Clafoutis aux épinards et aux pignons
1h 10 min.
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5 min.
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1h 10 min.
Fenouil à la parmesane
1h 25min
Gratin de poireaux à l'orange
1h