Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 300 g de poivrons rouges, épépinés et coupés en lamelles
- 10 g d'huile d'olive
- 700 g de panais, coupés en cubes
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 150 g de lait
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 544 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 3.3 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de chou-fleur et poireau au paprika
40min
Crème de courgette au bleu
25 min
Soupe de panais
35 Min
Velouté poivron rouge-citron vert
20 min
Velouté butternut-poivron rouge
30min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 Min
Potage au poireau
30min
Velouté de céleri au lait de coco
35 Min
Velouté de panais et pomme au curry
35 Min
Crème d'endive au colombo
30min
Velouté carotte-betterave
35 Min
Velouté de carotte, pomme et curry
50min