Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel
- 900 g de blettes, côtes coupées en tronçons (2 cm) et feuilles coupées en chiffonnade
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 10 g d'huile de colza
- 400 g de tofu soyeux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe d'huile de noix (optioneel)
- 40 g de noix décortiquées et concassées
- 50 g de fromage de chèvre, râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 583 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1 Std. 30 Min
Tatin aux navets
1h 10min
Fenouil et millet, gelée d'orange à l'anis
5h 50min
Tourte aux blettes
13 Std.
Fenouil à l'orientale
15min
Focaccia aux fanes de navet
3 Std. 15 Min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1hod.
Farci charentais
2 Std.
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 Std. 30 Min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 Min
Tarte aux blettes et ricotta
1 Std. 40 Min
Gratin de blettes
1hod.