Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gaspacho
- 1 cube de bouillon de légumes
- 650 g d'eau
- 3 avocats, bien mûrs
- 1 citron vert, zeste et jus
- 40 g d'oignon
- 1 gousse d'ail
- 2 brins de persil frais
- 1 brin de menthe fraîche
- 5 g de vinaigre de framboise
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La garniture
- 2 c. à soupe de crème fraîche
- 2 brins de persil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 850 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 min
Gaspacho de melon
10min
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12 Std.
Gaspacho de tomate à la framboise
15 min
Gaspacho tomates ananas
1 godz. 5 min
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10min
Soupe froide pomme-betterave
30 min
Gaspacho tomate-fraise
2 Std. 15 Min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3 Std. 30 Min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15 min
Gaspacho concombre-feta
10min
Velouté de châtaignes parfumé à la clémentine
25min