Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 bottes d'asperges vertes
- 25 g de parmesan
Le pesto de roquette
- 75 g de roquette
- 50 g de pignons de pin
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- 1 pincée de fleur de sel
Le risotto
- 1 oignon, coupé en quatre
- 20 g d'huile d'olive, et 1 filet d'huile d'olive pour la finition
- 400 g de riz spécial risotto, ou type arborio
- 100 g de vin blanc sec
- 900 g d'eau
- ½ cube de bouillon de légumes
- 5 g de fleur de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2865 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 Min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 Min
Risotto aux cèpes
30min
Risotto aux asperges
45 Min
Risotto aux asperges
35 Min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35 Min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45 Min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1h
Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
50 Min
Risotto aux morilles
45 Min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 Std. 15 Min