Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 bottes d'asperges vertes
- 25 g de parmesan
Le pesto de roquette
- 75 g de roquette
- 50 g de pignons de pin
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- 1 pincée de fleur de sel
Le risotto
- 1 oignon, coupé en quatre
- 20 g d'huile d'olive, et 1 filet d'huile d'olive pour la finition
- 400 g de riz spécial risotto, ou type arborio
- 100 g de vin blanc sec
- 900 g d'eau
- ½ cube de bouillon de légumes
- 5 g de fleur de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2865 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1h
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min
Pesto classique au basilic
10min
Risotto aux asperges
35min
Risotto aux cèpes
30min
Risotto aux morilles
45min
Risotto aux asperges
45min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45min
Risotto d’épeautre au zaatar, filet de dinde mariné à l’ail, citron et gingembre
1h 15min