Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'échalote, coupée en deux
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 20 g d'huile d'olive
- 40 g de lentilles vertes du Puy, sèches et préalablement rincées sous un filet d'eau froide
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de choux de Bruxelles, lavés et épluchés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 391 kJ / 93 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 8.2 g
- Vetten
- 4.2 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de blette
35 Min
Velouté de topinambour
45min
Crème de chou-fleur
40min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 Min
Velouté d'endive
35 Min
Crème d'épinards
35 Min
Soupe au chou
45min
Velouté d'épinards au chèvre
35 Min
Soupe de laitue
35 Min
Soupe au chou-fleur rôti et à l'huile de piment
1h 20min
Crème de brocoli aux noisettes
1 Std.
Soupe pommes de terre-épinards et omelette muscade
45min