Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'échalote, coupée en deux
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 20 g d'huile d'olive
- 40 g de lentilles vertes du Puy, sèches et préalablement rincées sous un filet d'eau froide
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de choux de Bruxelles, lavés et épluchés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 391 kJ / 93 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 8.2 g
- Vetten
- 4.2 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de chou-fleur au curry
35min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min
Velouté de topinambour
45min
Potage au poireau
30min
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Soupe de panais
35min
Soupe pommes de terre-épinards et omelette muscade
45min
Crème d'endive au colombo
30min
Soupe de laitue
35min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min
Soupe au chou
45min
Crème de chou-fleur
40min