Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'oignon, en morceaux
- 400 g de petits pois frais, écossés
- 300 g d'eau
- 3 c. à soupe de mascarpone
- du sel
- du poivre moulu
- ½ bouquet de basilic frais, effeuillé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe poireaux, brie et pommes de terre
35 dk
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 Min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 dk
Crème de petits pois
40 dk
Soupe de brocolis aux amandes grillées
35 dk
Soupe de petits pois à la menthe
25 Min
Soupe de champignons marrons-bacon
50 Min
Velouté d'épinards au chèvre
35 dk
Crème de brocoli aux noisettes
1sa
Soupe de petits pois, épinards et amandes
30 Min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30 Min
Crème de courgette au bleu
25 Min