Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'oignon, en morceaux
- 400 g de petits pois frais, écossés
- 300 g d'eau
- 3 c. à soupe de mascarpone
- du sel
- du poivre moulu
- ½ bouquet de basilic frais, effeuillé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40min
Soupe de brocolis aux amandes grillées
35 Min
Velouté de petits pois et feta
35 Min
Velouté de lentilles vertes à la feta
35 Min
Soupe de petits pois à la menthe
25 min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30min
Crème de petits pois
40min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30min
Velouté de petits pois à la menthe
35 Min
Soupe de petits pois, épinards et amandes
30min
Velouté d'épinards au chèvre
35 Min
Cappuccino de carotte, crème et citron vert
35 Min