Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g de fromage de brebis, type Etorki, em morceaux
- 30 g d'amandes émondées
- 60 g d'oignons nouveaux, coupés en 2
- 20 g de beurre demi-sel
- 5 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto
- 130 g de vin blanc sec
- 200 g de courge butternut, en dés
- 670 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 35 g de crème d'amande
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1203 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Purée butternut-noisettes
50 Min
Lasagne au potiron et chèvre frais
1 Std.
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 Min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min
Risotto à la betterave
30 Min
Risotto végétarien
35 Min
Risotto au potiron
35 Min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 Min
Risotto de potiron au lait de coco
40 Min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min
Dhal butternut et lentilles corail
45 Min
Risotto au potimarron
1 Std.