Risotto à la butternut et aux amandes
TM5 TM31 TM6

Risotto à la butternut et aux amandes

3.2 (61 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 75 g de fromage de brebis, type Etorki, em morceaux
  • 30 g d'amandes émondées
  • 60 g d'oignons nouveaux, coupés en 2
  • 20 g de beurre demi-sel
  • 5 g d'huile d'olive
  • 250 g de riz spécial risotto
  • 130 g de vin blanc sec
  • 200 g de courge butternut, en dés
  • 670 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 35 g de crème d'amande

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1203 kJ / 288 kcal
Eiwitten
8 g
Koolhydraten
26 g
Vetten
17 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten