Risotto à la butternut et aux amandes

Risotto à la butternut et aux amandes

3.2 66 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • 75 g de fromage de brebis type Etorki, em morceaux
  • 30 g d'amande émondée
  • 60 g d'oignons nouveaux coupés en 2
  • 20 g de beurre demi-sel
  • 5 g d'huile d'olive
  • 250 g de riz spécial risotto
  • 130 g de vin blanc sec
  • 200 g de courge butternut en dés
  • 670 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 35 g de crème d'amande

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 8 g
Calorieën 1203 kJ / 288 kcal
Vetten 17 g
Koolhydraten 26 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...