Polenta aux champignons et à la mozzarella

Polenta aux champignons et à la mozzarella

3.3 196 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 40 g d'échalotes
  • 20 g de beurre
  • 20 g d'huile d'olive
  • 10 g de persil frais
  • 300 g de champignons sauvages variés surgelés
    300 g de champignons sauvages variés en bocal
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 800 g d'eau
  • 1 c. à café rase de sel
  • 250 g de lait
  • 175 g de polenta
  • 130 g de mozzarella râpée

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 12 g
Calorieën 1563 kJ / 374 kcal
Vetten 18 g
Koolhydraten 38 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...