Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 100 g de farine de riz
- 60 g de farine de sarrasin, et un peu pour fariner
- 60 g de purée de sésame (tahini)
- 100 g d'eau
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 500 g d'eau
- 800 g de poireaux, coupés en tronçons (2 cm)
- 3 œufs
-
200
g de lait de soja
of 200 g de lait - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de curry en poudre
- 200 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en rondelles
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1418 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 17.7 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffins apéritifs sans gluten
50min
Tarte aux poireaux et tofu fumé
2sa 30 dk
Soufflé de millet au thon sans gluten
1sa 15 dk
Tarte Tatin sans gluten
1sa 15 dk
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2sa 30 dk
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 godz. 10 min
Tarte aux légumes et gorgonzola sans gluten
1 godz. 10 min
Pain sans gluten à la châtaigne
2sa 30 dk
Pâte à crêpes sans gluten
1sa 30 dk
Pâte feuilletée sans gluten
15 min
Crumble sans gluten aux fruits rouges
45 dk
Pâte brisée sans gluten
5 Min