Champignons farcis aux pruneaux

Champignons farcis aux pruneaux

4.3 44 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
20 pièces

Ingrediënten

  • 80 g de pruneaux dénoyautés
  • 120 g de fromage à pâte persillée (bleu) type Saint Agur®
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 20 champignons de Paris frais de taille moyenne
  • 10 tranches fines de lard fumé coupées en deux dans la longueur
  • 500 g d'eau

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pièce

Eiwitten 1.7 g
Calorieën 570.9 kJ / 138.2 kcal
Vetten 13.5 g
Vezels 0.3 g
Koolhydraten 2.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...