Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de pruneaux dénoyautés
- 120 g de fromage à pâte persillée (bleu), type Saint Agur®
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 champignons de Paris frais, de taille moyenne
- 10 tranches fines de lard fumé, coupées en deux dans la longueur
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 570.9 kJ / 138.2 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45 min
Boulettes chèvre-herbes, brebis-graines
30 min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2 godz. 20 min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 godz. 15 min
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20 min
Roulé de saumon et pamplemousse, crème ciboulette
2h 45 min
Bouchées aux saint-jacques
25min
Cheesecake au saumon
4 Std.
Tartinade de carotte au chèvre et carvi
1 godz. 15 min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55 min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55 min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min