Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de pruneaux dénoyautés
- 120 g de fromage à pâte persillée (bleu), type Saint Agur®
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 champignons de Paris frais, de taille moyenne
- 10 tranches fines de lard fumé, coupées en deux dans la longueur
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 570.9 kJ / 138.2 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelés au jambon
13h
Minicannelés au chorizo
12h
Biscuits apéritif crème et oignon
1sa 30 dk
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4 Std. 30 Min
Couronne de magret séché à l'ossau-iraty
1hod. 40min
Sucettes de chèvre à la mâche
1h 25min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3 godz. 25 min
Verrines printanières
25 min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 min
Tartinade jambon-œuf
35 min
Terrine de saumon à tartiner
3sa
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 min