Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g de gingembre frais
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 15 g d'huile d'olive
- 3 c. à soupe de curry en poudre
- 5 g d'huile de tournesol
- 800 g de filet d'agneau, détaillé en dés (2 cm)
- 200 g d'eau
- 400 g de lait de coco
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de carotte, coupée en morceaux
- 300 g de patate douce, coupée en morceaux
- 1 pincée de noix de coco râpée
- 150 g de petits pois frais, écossés
- 80 g de fèves fraîches, blanchies et épluchées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2865 kJ / 689 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 53 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tajine de veau au citron, navets nouveaux et pruneaux
1h 35min
Navarin d'agneau
1h 15min
Veau aux olives
1h
Tajine de veau aux amandes
1h 15min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2h
Navarin d'agneau printanier
1h 20 min
Poulet au basilic
2h 30min
Tajine de veau aux courges
2 Std. 5 Min
Curry d'agneau aux aubergines
50min
Osso-buco de cabillaud
45min
Menu bluffant - Agneau confit aux épices de Noël et au miel
1h 45min
Axoa d'agneau
55min