
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 60 g d'échalotes coupées en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 1 branche de thym frais
- 1 branche de romarin frais
- ½ feuille de laurier
- ½ c. à café de graines d'anis vert
- ½ c. à café de ras el-hanout
- 200 g de courgette coupée en gros cubes
- 130 g de poivron rouge coupé en gros cubes
- 250 g de tomates coupées en gros cubes
- 1 pincée de sucre en poudre
- 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 40 g de concentré de tomate
- 4 œufs
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 185.5 kcal / 772 kJ
- Eiwitten
- 10.8 g
- Vetten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Pommes de terre farcies au lieu noir
1 Std.
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30 Min
Bricks aux légumes et à la tome
1 Std.
Tomates soufflées à la ricotta
30 Min
Cappelletti au chèvre, crémeux de roquette - Nicolas Gautier
3 Std. 15 Min
Œuf en cocotte de courgette ronde
1 Std.
Cocottes gratinées à la grecque
1 Std.
Mouclade
1 Std.
Leczo
40 Min
Petites brochettes de poulet asiatiques
1 Std.
Mars - Tajine de carottes et pois chiches
45 Min
Œufs cocotte à la florentine
50 Min