Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de noisettes émondées
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 400 g de viande de bœuf cuite
- 10 g de persil frais, effeuillé
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 850 g de panais, coupés en tronçons
- 280 g d'eau
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de crème de soja ou de crème d'avoine ou de riz
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1199 kJ / 286.8 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 15.5 g
- Vezels
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15min
Crumble de poireau au chorizo doux
50min
Crumble de potiron et jambon
1h 10min
Crumble de panais et courgettes
1h 5min
Risotto de potiron au lait de coco
40min
Conchiglie au potiron
40min
Purée de panais aux vapeurs d'orange
40min
Risotto au potiron
35min
Crumble de poulet au poireau
50min
Parmentier de bœuf et purée de carottes
1h 5min
Menu express - Kefta de dinde, semoule aux raisins secs et carottes au miel
35min
Gratin de patate douce, poulet fumé
1h