Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de tomates, épépinées et coupées en quatre
- 170 g de poivron, épépiné
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 35 g de jus de citron (1 citron)
- 1 c. à café de piment d'Espelette, et un peu pour le service
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g d'eau
- 1 branche de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- 4 filets de cabillaud (150 g chacun env.)
- 2 tranches de pain de campagne
- 1 gousse d'ail, coupée en deux
- 4 tranches de jambon cru, type serrano
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1843 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 22.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cabillaud au beurre d'agrumes
50 Min
Turbot sauce salsa
40 Min
Tartare de bar
10 Min
Lotte en croûte de fromage basque et purée de pommes de terre au chorizo
1 Std.
Tartare de crevettes et fenouil aux agrumes, crème de ricotta Passion et baies roses
15 Min
Lotte à la provençale
50 Min
Brochettes de cabillaud et chorizo, semoule aux légumes et velouté poivron et féta
45 Min
Effiloché de canard en parmentier
55 min
Cabillaud au beurre d'agrume
55 min
Cabillaud chorizo-tomate
25min
Risotto lotte et lard
50 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15 min