Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de parmesan, coupé en morceaux
- 3 gousses d'ail
- 40 g de pignons de pin
- 2 pincées de sel
- le jus d'un citron jaune
- 30 g d'huile d'olive
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 bouquet de basilic frais
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 350 g de pâtes sèches
- 100 g de tomates séchées, coupées en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1830.8 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 44.8 g
- Vetten
- 20.7 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chèvre-poivron
15min
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min
Gnocchi aux trois couleurs
35min
Crozetto aux lardons et poivrons
40min
Penne au pesto et jambon cru
15min
Œufs brouillés aux asperges et au bacon
40min
Farfalle aux couleurs italiennes
30min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35min
Risotto parfumé aux herbes
30min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25min
Sauce tomate-basilic et jambon cru
40min