Gnocchi aux épinards et au gouda

Gnocchi aux épinards et au gouda

2.0 33 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
2 portions

Ingrediënten

  • 500 g d'eau
  • 350 g de pommes de terre farineuses, spécial purée coupées en rondelles (2-3 mm)
  • 150 g de farine
  • 50 g de pousses d'épinards
  • 1 c. à café de jaune d'œuf
  • farine pour fariner
  • eau pour la cuisson des gnocchi
  • 15 g de beurre
  • 20 g de gouda en copeaux

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 125.7 mg
Eiwitten 14.9 g
Calorieën 2138.2 kJ / 511.1 kcal
Vetten 10.5 g
Vezels 6.5 g
Verzadigd vet 6.1 g
Koolhydraten 89.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...