Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 4 gros oignons
- 1 c. à soupe d'huile neutre
- 1 bouquet de persil frais
- 50 g de gouda, coupé en morceaux
- 20 g de beurre
- 200 g de jambon fumé, coupé en fines lanières
- 50 g de crème fraîche
- 1 œuf
- 1 c. à café de sel fin, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de paprika, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de tomates, détaillées en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1414 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de poireaux, jambon et mimolette
1 Std. 10 Min
Kaalikääryleet (Choux farcis finlandais)
2h
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
50min
Soufflé de pomme de terre à la morue
13 Std.
Gratinée aux oignons
50min
Terrine de légumes et mozzarella
2h
Champignons farcis
55min
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1h 30min
Champignons farcis
13 godz. 15 min
Soupe glacée de poivrons grillés
50min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Croque-cake
50min