Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les poutines
- 150 g de farine de blé
- 1 c. à café rase de levure chimique (1/2 sachet)
- 2 - 3 pincées de sel
- 100 g d'eau
Les chiards
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g de beurre demi-sel
- 750 g de viande de porc salée (palette ou autre) dessalée pendant 1h dans l’eau froide et coupée en morceaux (2 cm)
- 1 c. à soupe de cassonade
- 300 g de carottes, coupées en morceaux (3 cm)
- 300 g de navets, coupés en morceaux (3 cm)
- 1 c. à soupe de sarriette fraîche
- 1 pincée de poivre moulu
- 600 g de bouillon de bœuf reconstitué
- 600 g de pommes de terre, coupées en morceaux (3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1782.5 kJ / 421.2 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 43.7 g
- Vetten
- 15.7 g
- Vezels
- 5.3 g
Alternatieve recepten
Poitrine de porc à la sauce de soja
40min
Cevapcici (saucisses grillées croates)
35min
Bœuf miroton sur petits légumes du Sud
55min
Estouffat toulousain
2 Std.
La sagamité
50min
Terrine de viandes express
1h 5min
Soupe de mojettes et jambon de Vendée
13h 10min
Longe de porc à la riojana
50min
Pain de viande à l'orientale
1h
Poule au pot béarnaise
2h 15min
Cassoulet portugais (feijoada à transmontana)
45min
Gâteau nantais
1h