Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de pain dur
- 100 g de lait
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 3 brins de persil frais, équeutés, et un peu hachés pour la finition
- 20 g d'huile d'olive
- 250 g de viande de bœuf hachée
- 150 g de viande de porc (collet), coupée en morceaux
- 1 c. à soupe de moutarde
- 1 œuf
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 500 g d'eau
- 810 g de choucroute en conserve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1481 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spätzles aux girolles
50min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3 Std.
Streusel
2h
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10 min
Bouchée à la reine
55min
Chou rouge et boulettes de bœuf
45min
Kougelhopf
2h 55min
Spaetzles à l'alsacienne
40min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Soupe de quetsches et glace à la cannelle
12h 45 min
Manneles
1h 30min