Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de beurre doux, préalablement congelé en morceaux
- 90 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
La garniture
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g de beurre doux
- 300 g de pousses d'épinards
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de crème de soja
- 1 œuf pour la dorure
- 350 g de filet de julienne, coupés en tronçons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2916 kJ / 701 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 49.5 g
Alternatieve recepten
Feuilleté tressé au saumon et poireau
45 dk
Tarte feuilletée soleil à la provençale
2 godz.
Gratiné de cannelloni au vert
1h 45min
Tarte asperge-ricotta
1h 25min
Aumônières de petits légumes
40min
Filet de lieu jaune en croûte d'aneth
50 dk
Ragoût de légumes façon ratatouille
1h
Bedfordshire clanger (chausson aux pommes et au porc)
1h 10min
Feuilleté au crabe
1sa 20 dk
Aumônières aux fruits de mer
1 Std. 30 Min
Suprêmes de poulet printaniers au raifort
45 dk
Koulibiac
1u. 35min