Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de vin blanc sec
- 1000 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 1200 g d'eau
- 250 g de pâtes sèches, type coudes
- 200 g de tomates cerise
- 15 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g de jus de citron
- 25 g d'oignon rouge, coupé en très fines lamelles
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1283 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 47.8 g
- Vetten
- 5.8 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
La cuisson des langoustines
40 Min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50min
Cuisson des bigorneaux
25min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20min
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5min
Moules à la bretonne
55 Min
Coquillages en vapeur de citron et salade de roquette
1 Std.
Salade bretonne
2h 15min
Salade de pommes de terre aux coques
40 Min
Boulettes de viande ovnis
1 Std.
Œufs farcis
30 min
Œufs farcis
30 min