Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les aubergines
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de bicarbonate de sodium
- 10 aubergines d'Almagro fraîches (500 g env. Voir "Conseil(s)")
La marinade
- 2 - 3 gousses d'ail
- 1 c. à café de graines de cumin
- 1 c. à soupe de sel
- 1 c. à soupe de paprika doux en poudre
- ½ c. à café de paprika fort en poudre
- 150 g de vinaigre
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- eau (la quantité nécessaire pour remplir le bocal)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 237 kJ / 57 kcal
- Eiwitten
- 0.43 g
- Koolhydraten
- 2.27 g
- Vetten
- 5.1 g
- Vezels
- 1.23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes suzette
35 Min
Tartelettes aux pêches et à lavande
40 Min
Crêpes des îles
40 Min
Cabillaud confit à l'huile d'olive (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 2)
2 Std.
Œuf et citron dans tous leurs états - Richard Toix
Geen beoordelingen
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1 Std. 15 Min
Tuiles aux crevettes
40 Min
Eclairs à la tapenade et ratatouille
2 Std. 45 Min
Langouste au combava
55min
Aubergines farcies à l'orientale
1 Std. 15 Min
Crêpe garnie à la saint-jacques et fondue de poireaux
45 Min
Béchamel allégée
15 Min