Compatibele versies
Huîtres en papillote d'épinards, beurre crémeux aux algues
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 12 grosses huîtres creuses (n° 2 ou 3)
- 12 feuilles d'épinards frais de belle taille
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de beurre doux, froid et coupé en petits morceaux
- 1 c. à soupe d’algues déshydratées (laitue de mer en paillettes)
- 30 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 659 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crémeux de pommes de terre de l'île de Ré, coquillages de nos côtes - Richard Toix
40min
Oeufs de pâques en chocolat
13h
Soupe fraise-melon à la crème de cassis
2h 10min
Sushis aux fruits
3h
Œufs ananas - Christophe Aribert
Geen beoordelingen
Œuf mollet sur sablé et son tartare aux légumes
1 Std. 30 Min
Parmentier de boeuf au vin rouge
12 Std.
Sardines à la corsica
50 Min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 Std. 30 Min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1 Std. 15 Min
Tarte aux 3 légumes
1 Std. 25 Min
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3h 10min