Compatibele versies
Crème à la fève tonka, brochette de banane rôtie à la cannelle
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de lait
- 3 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre en poudre
- ½ fève tonka, fraîchement râpée
- 2 c. à soupe de sucre roux
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 2 bananes, coupées en tronçons de 2 cm
- 20 g de beurre doux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 333 kJ / 79 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 3.2 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riz au lait
1h
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1h 30 min
Gravlax de saumon à la betterave
8h 15min
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4h 45min
Parfait chocolat et thé fleuri
3 Std. 55 Min
Pavés chocolat écume de menthe
3 Std.
Crème fondante aux dattes et aux noisettes
2h 15min
Bouchées de pannacotta d'artichaut sur biscuits aux noix
5 Std. 45 Min
Perles du Japon à la grenade
30 min
Entremets mangue-coco
2 godz. 25 min
Crème caramel, noix de coco et banane
5 Std.
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2 Std. 30 Min